Landelijk Wonen Meubels

In dit artikel kunt u informatie over het volgende onderwerp vinden: Landelijk Wonen Meubels.

Als u landelijk wilt wonen dan zult u gebruik moeten maken van de landelijke woonstijl. Deze stijl was vooral in de jaren 80 van de vorige eeuw een trend, maar is sindsdien nooit verdwenen. De landelijke woonstijl wordt gekenmerkt door elementen als comfortabel, royaal, natuurlijk, geborgen, uitnodigend en romantisch. In de stijl werkt men meestal met veel hout, linnen en katoen. Er worden vooral veel natuurlijke materialen gebruikt.

Men voelt zich al snel thuis in een dergelijke interieur, en juist daarom is het zo populair geworden. Ook de meer stoere meubels zoals metalen kisten en stoelen van alluminium kunnen passen in de landelijke woonstijl. U kunt ook grote planten potten plaatsen met wat afgebladderde verf, en houten kasten waar de houtnerven duidelijk zichtbaar zijn. De kleur wit is zeer geschikt voor deze woonstijl. U kunt daarom proberen om de verschillende kleuren wit met elkaar te combineren.

Een combinatie van hout en roestvrij staal doet het ook goed, net als typische platteland elementen. Wereldse invloeden kunnen ook van pas komen. Meubels uit Azie en Afrika passen daarom ook prima in deze woonstijl. Ook spullen uit Scandinavie en omstreken, zoals een hertengewei en een Noorse bank, kunnen u helpen om uw huis een landelijke woonstijl te geven.Tags: ,