Oral B Actie

In dit artikel kunt u informatie over het volgende onderwerp vinden: Oral B Actie.

Het voordeel van een Oral-B elektrische tandenborstel is dat het tot 2x zo veel tandplak verwijderd als een gewone handtandenborstel en dat het tandenborstel heel zacht is voor tanden en tandvlees. Tandplak is een van de grootste veroorzakers van gebits- en tandvleesproblemen. Tandplak bestaat hoofdzakelijk uit bacteriën die normaal in de mond voorkomen. Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor tandvleesontsteking en cariës (gaatjes). Wanneer tandplak niet tijdig wordt verwijderd, verhardt het tot een tandsteen en kan het uiteindelijk zelfs het kaakbot ernstig aantasten. Dus de verwijdering van tandplak is heel belangrijk voor een gezond gebit. Het verwijderen van tandplak is heel eenvoudig te doen door goed te poetsen: tenminste twee keer per dag, gedurende minimaal twee minuten en bij voorkeur met een elektrische tandenborstel. Elektrisch poetsen verwijdert tot 2x meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.

Een oplaadbare elektrische tandenborstel van Oral B is een tandenborstel die u via het stopcontact kunt opladen en waarvan u de steel bewaart maar om de drie maanden de borstelkop vervangt. Er zijn verschillende soorten oplaadbare elektrische tandenborstels met verschillende technologieën, bijvoorbeeld een 3D reinigingsactie of sonische technologie. De meeste oplaadbare elektrische tandenborstels hebben een hogere prijskaartje dan elektrische tandenborstels met batterijen en gewone handtandenborstels, maar er zijn modellen verkrijgbaar vanaf slechts 25 euro adviesprijs. Houd ook in gedachten dat ze meer gezondheidsvoordelen en functies bieden dan andere tandenborstels.

Oral B Actie: Na aankoop van een van onderstaande producten in de periode van 17 januari 2011 tot en met 3 april 2011 krijgt u van Oral-B een deel van uw aankoopbedrag retour. De Oral-B actie geldt dus alleen op aankopen gedaan tussen 17 januari 2011 en 3 april 2011 en alleen op de deelnemende Oral-B elektrische tandenborstels: Professional Care 500, 550, 1000, 2000 3000 en Triumph 4000 en 5000. Daarom moet de datum op kassabon dus overeenkomen met data waarop de actie geldig is. U kunt uw aanvraag insturen tot en met 3 mei 2011 (postdatum dient als bewijs). U kunt het adres vinden op de website van Oral B.Tags: ,