Zorgvergelijker 2015

In dit artikel kunt u informatie over het volgende onderwerp vinden: Zorgvergelijker 2015.

Met de zorgvergelijker 2015 kunt u gratis de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken om zo de best mogelijke keuze te maken. U kunt zelf bepalen welke medische kosten er meeverzekerd worden en dan ziet u meteen welke zorgverzekeraar de beste service en voorwaarden heeft met de laagste prijs. Zo weet u zeker dat u zich het komende jaar geen zorgen hoeft te maken om uw zorgverzekering. De zorgvergelijker vergelijkt alle zorgverzekeraars van Nederland voor het komende jaar 2015.

U kunt elk jaar honderden euro’s besparen als u gebruik maakt van de zorgvergelijker 2015. Als het goed is hebt u al uw polisvoorwaarden voor 2015 van uw zorgverzekeraar ontvangen en weet u dus precies hoeveel premie u het komende jaar moet betalen. Het wordt aangeraden om de polisvoorwaarden een keer rustig door te lezen en te bepalen of u door wilt gaan met uw huidige verzekering of het misschien beter is om een alternatief te zoeken.

U kunt slechts eens per jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Nu heeft u tot 1 februari nog de tijd om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Het is daarom belangrijk om alles voor februari te regelen, om bijvoorbeeld boetes of andere moeilijkheden te voorkomen. De zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht voor een basisverzekering maar als u een aanvullende verzekering aanvraagt kan dit wel wat tijd in beslag nemen. Hierdoor is het belangrijk om, als u wilt overstappen, dit op tijd te regelen.

De verandering van de premie in 2015 verschilt per zorgverzekeraar. Bij enkele zorgverzekeraars stijgt de premie met een aantal euro’s per jaar en bij andere gaat deze juist omlaag of is er helemaal geen verschil. Voor de meeste aanvullende zorgverzekeringen gaat de premie wel omhoog. Voor veel mensen is dit een goede start als u wilt gaan bezuinigen. Als u een goedkope zorgverzekering zoekt, bekijk dan deze website, er staat veel informatie hoe u kunt besparen op uw zorgverzekering.

Iedereen die werkt of woont in Nederland is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Het basispakket dekt onder andere de standaardzorg van ziekenhuizen en huisartsen. Hiernaast kunt u een aanvullende verzekering afsluiten als de basisverzekering niet voldoende is, als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en vaccinaties nodig heeft of als u gebruik wilt maken van allerlei therapieën of kuurorden. Met een aanvullende verzekering bent u in dat geval goedkoper uit dan met een basisverzekering. Het is daarom goed om eerst te kijken van welke medische faciliteiten u gebruik moet of wilt maken in het komende jaar voor u een verzekering afsluit, om later niet voor onverwachte kosten te komen te staan.

Maak nu gebruik van de online zorgvergelijker voor 2015 en vind makkelijk en snel de beste zorgverzekering die bij uw situatie past. Bovendien is het mogelijk om tot 10% korting te ontvangen op de zorgverzekering als u uw nieuwe zorgverzekering via de zorgvergelijker 2015 afsluit. Vergelijk nu uw zorgverzekering voor 2015 met de Zorgverzekering vergelijken 2015 tool.